Product was successfully added to your shopping cart.

Weekly Sale

Set Descending Direction

   

7 Item(s)

 1. Dr. Brain

  US$ 69.99
  Special Promotion: Buy 1 Get 1 FREE!

  A Natural Formula for Supporting Brain Function. Dr. Brain provides an optimal balance of natural ingredients including Huperzine A from Huperzia serrata Extract, Phosphatidylserine and Ginkgo Biloba Extract that support the normal formation and function of acetylcholine in the brain and promote normal blood flow which may be beneficial to healthy brain function.

 2. CoQ10 từ thiên nhiên(100mg)

  Regular Price: US$ 19.99

  Special Price US$ 12.99

  Coenzyme Q10 cung cấp năng lượng cần thiết để hỗ trợ chức năng tim mạch tối ưu. Tuy nhiên, một khám phá y học gần đây cho biết tỷ lệ hấp thu Coenzyme Q10 của cơ thể rất thấp, và dùng liều lượng Coenzyme Q10 cao mà không hấp thu được sẽ gây ra những phản ứng phụ ngoài mong muốn. Coenzyme Q10 của Confidence USA, Inc. có thêm chất vận chuyển L-Carnitine có thể cải thiện sự hấp thu và tận dụng Coenzyme Q10. Mặc dù Bạn có thể cảm nhận được kết quả đáng chú ý sau chỉ 3 tháng, nhưng chúng tôi khuyên dùng thời gian dài để đạt được những lợi ích cao nhất.

 3. Bright Eyes

  Regular Price: US$ 49.99

  Special Price US$ 29.95

  Bright Eyes chức một hỗn hợp các loại thảo mộc và các chất dinh dưỡng đã được nghiên cứu lâm sàng để hỗ trợ sức khỏe của mắt, nhất là khi tuổi tác tang dần. Nó chứa một hỗn hợp các loại thảo mộc lâu đời của Trung Quốc như Goji Fruit với các thành phần dinh dưỡng mới phát hiện gần đây như Lutein và Zeaxanthin.

 4. Brazil Red - Bee Propolis Capsules

  US$ 49.99
  Special Promotion: Buy 1 Get 1 FREE

  Help immunity, detoxification, and anti-aging.

Set Descending Direction

   

7 Item(s)

Pop it up

Disclaimer: This scientific independent research is for informational use only. The authors of the research are not affiliated with the Confidence USA, Inc and do not endorse the information. Likewise, the Confidence USA, Inc does not recommend or endorse any specific products related to the research.

I accept these terms

Please click here to continue